Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství herců Willa Smithe (49) a o tři roky mladší Jady Pinkett Smith patří k nejstálejším v Hollywoodu. Pár na Silvestra oslavil dvacetileté výročí sňatku (chodit spolu začali už v roce 1995) a herec z filmů Sedm životů, Já, Robot, Hitch: Lék pro moderního muže či Muži v černém při té příležitosti využil sociálních sítí a z citů k manželce se veřejně vyznal.

„Láska je jako zahradničení. Naučil jsem se zaměřit na to, abych ti pomohl rozkvést a být tím, čím chceš být (k čemu jsi byla předurčená), místo abych požadoval, aby ses stala tím, čím tě mé křehké ego chce mít,“ napsal herec své ženě, díky níž se prý naučil, že ‚láska je naslouchání, dávání a svoboda‘. „Šťastné výročí, má královno!“ dodal.

Také Jada několikrát zdůraznila svobodu a volnost jako důležité vlastnosti jejich vztahu. Proto jej někteří označovali za ‚otevřený‘. Jada však popřela, by jejich volnost překračovala únosné meze, ve smyslu, že by si tolerovali i jiné partnery. To prý byl ten nejbláznivější drb, který o sobě kdy četli.

Během dvacetiletého manželství Smith porodila dvě děti, Jadena (19) a Willow (17). Zatímco syn se úspěšně věnuje herectví a modelingu, dcera je nadaná herecky a hudebně. S exmanželkou Sheree Zampino má Smith ještě pětadvacetiletého Treye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám