Hlavní obsah
Článek

Mnohé lidi dokáží filmy inspirovat k extra výkonům. A totéž se stalo i jednomu chlapíkovi z New Jersey v USA. Jenže on nebyl dětský divák a nejednalo se ani o drama z prostředí automobilových závodů.

Charlesi Abouziedovi je 33 let. Je obézní a snímek, který poznamenal jeho život, se jmenoval Bez kalhot. Ano, tušíte správně. Je to film ze světa mužských striptérů, inspirovaný zkušenostmi slavného Channinga Tatuma (37), který v této profesi začínal.

Těžko říct, co se Abouziedovi na filmu tak líbilo, ale od té doby je jiný. Podle svých vlastních slov si naplno uvědomil svoji sexualitu i to, jak je kvůli své obezitě frustrovaný: „Hlavní důvod, proč jsem se začal učit tančit u tyče, byl ten, že jinak prakticky nemohu vyjádřit svou sexualitu.“

Prostředkem k tomu, aby se cítil stejně sexy jako Channing Tatum, se mu stala tyč. A Charliemu je fuk, že u ní vypadá jako nafouklá žába na gumičce. Počítá s tím.

Do tance se umí hluboce pohroužit a svými výkony se snaží rozbít zavedené stereotypy s tímto sportem spojené. Když Charlie tančí u tyče, cítí se tak dobře, že doufá, že někdy v budoucnu mu osud umožní také veřejně vystupovat.

„Po tom, co jsem viděl film Magic Mike... jsem si uvědomil, že jakmile začnu milovat sám sebe a přijmu svou velikost, není problém začít s tancem u tyče,“ říká. Zkrátka si usmyslel, že se tomu chce věnovat naplno a jde si velmi tvrdě za svým.

Charlie se i přes svoji plus size postavu intenzivně věnuje ještě vzpírání, posilování, józe, cyklistice i běhu. Sportuje obvykle 6x týdně. Ten chlap se zkrátka nezdá.

Reklama

Další články

Načítám