Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka honduraského původu America Ferrera (33) oznámila, že s manželem Ryanem Piersem Williamsem (36) se letos stanou rodiči. Fanouškům na sociální síti to oznámila spolu s novoročním přáním.

America se narodila a vyrostla v Los Angeles a už jako malou ji herectví bavilo, navštěvovala růžné školní kroužky, hrála v komunitním divadelním spolku. Kariéru začala u Disneyho ve filmu Rozbal to naplno, dalším snímkem Správný ženský jsou do kulata, natočeným téhož roku, už na sebe výrazně upozornila a za výkon sbírala nominace na různé ceny (z festivalu Sundance si i jednu odnesla - Zvláštní cenu poroty). Dalším úspěchem byl film Sesterstvo putovních kalhot, jenž se dočkal i pokračování.

Pozornost na sebe pak strhla díky postavě Betty Suarez v populárním seriálu Ošklivka Betty, jenž jí dokonce vynesl Zlatý glóbus a v roce 2007 i umístění ve stovce nejvlivnějších lidí na světě podle magazínu Time. Ferrera účinkovala také v seriálech Dobrá manželka nebo Superstore a ve filmech Cesta do temnoty, Zvonilka.

Svého budoucího muže potkala během vysokoškolského studia, kdy ona studovala mezinárodní vztahy, on filmařinu - a do jednoho svého studentského snímku ji také obsadil. Vzali se v roce 2011.

Reklama

Další články

Načítám