Hlavní obsah
Článek

Vánoční svátky jsou kromě stromečku a dárečků spojeny i s přejídáním. Letos však Gemma Romsey (27) držela chtě na uzdě. Stačí jí pohled a fotku, na níž vypadá jako tlustý vánoční elf, a sladkostí se ani nedotkne.

V minulosti Gemma spořádala vše, co bylo v jejím dosahu. Fotka z vánoční oslavy jí ale otevřela oči. V kostýmu moc parády nenadělala. Vypadala totiž jako elf, který spořádal hostinu připravenou pro celou rodinu.

„I když jsem si ušila kostým velký jako stan, přes břicho mi byl těsný. Jako Santův pomocníček jsem opravdu nevypadala. Svátky u nás byly ve znamení obžerství,“ zavzpomínala bývalá boubelka, která ve svém nejtěžším období vážila 128 kilogramů.

Gemma měla už od dětství sklony k nadváze. „Nikdy jsem neměla sebevědomí a nenáviděla jsem nakupování oblečení. Pohled do zrcadla ve zkušební kabince mě pokaždé rozplakal,“ dodala žena z britského Bournemouthu, jejíž váha je po 12 měsících o 42 kilogramů nižší. Vybírání outfitů už pro ni není utrpením. Se štíhlejší postavou má totiž mnohem bohatší výběr módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám