Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na třiasedmdesátiletou modelku v podprsence se může zdát, že Susana Gimenez zná recept na elixír mládí. Realita je ale o poznání horší. I známá Argentinka stárne. To ji jen grafik ve Photoshopu ubral několik desetiletí.

Susana šokovala celou Latinskou Ameriku. V kampani propagující spodní prádlo totiž dokonale popřela svůj věk. Nikdo by netipoval, že se narodila v první polovině minulého století. Fotky slavné modelce, herečce a moderátorce velmi lichotí, s realitou toho ovšem nemají příliš společného. Susana je udržovanou dámou, v civilu však vypadá jako sestra Donatelly Versace.

Moderátorka, která je označovaná za argentinskou Oprah Winfrey, je ve své zemi velkou hvězdou. Globální slávy však dosáhla až letos, když ji v přímém televizním přenosu pokálel pes. Graficky upravená kampaň na spodní prádlo by jí měla opět zlepšit renomé.

Susana studovala pedagogickou školu, ale učitelkou se nikdy nestala. V 17 letech se výhodně provdala za milionáře Maria Sarabayrouse, s nímž má dceru Mercedes (54). Modelka, již v 19 letech proslavila reklama na mýdlo, je dvojnásobnou babičkou. Za sebou má čtyři rozvody.

Reklama

Další články

Načítám