Hlavní obsah
Článek

Americká moderátorka Maria Menounos (39) včera vstoupila nejen do roku 2018, ale také do manželství. A to velkolepě. Za svého dlouholetého partnera, televizního scenáristu Kevena Undergara, s nímž je už od roku 1998, se provdala během silvestrovského speciálu přenášeného z Times Square, který spolumoderovala. Oddal je Mariin kolega Steve Harvey.

Přestože v New Yorku včera mrzlo, až praštilo, takže to byla ‚docela studená svatba‘, jak řekl oddávající, snoubencům úsměv na tvářích neztuhnul. Ženich oblékl klasický černý smoking, nevěsta dlouhé krajkové bílé šaty se závojem. V tomto směru se partneři drželi klasiky.

Undegaro a Menounos se zasnoubili předloni v březnu, a také šlo o veřejnou záležitost. K žádosti o ruku došlo v show Howarda Sterna.

V minulosti Maria bojovala s vážnými zdravotními potížemi. Poté, co lékaři zjistili, že její matka má rakovinu mozku, objevili tumor i u Menounos. Naštěstí šlo o nezhoubný útvar, který doktoři vyjmuli během sedmihodinové operace. Moderátorka o této zkušenosti otevřeně mluví.

Reklama

Další články

Načítám