Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá Andrea Gabrišová svým vystoupením úplně odrovnala všechny porotce show Česko Slovensko má talent. "Máte nejen talent, ale i sexappeal," chválil ji do nebes Jaro Slávik. "Nevěděl jsem, že církev může být takhle atraktivní," pokračoval v hodnocení studentky církevní konzervatoře.

I Lucie Bílá se přidala. "Už chápu, když muž řekne, že máte tak hezké nohy, že byste jich měla mít víc," uvedla. Porotci se svorně shodli, že Andrea musí jít dál. Jiná porota, před dvěma lety ovšem z křehké krásky tak nadšená nebyla.

Andrea se totiž účastnila show Cesta ke slávě, kterou také uváděla TV Prima. Porotci ve složení Gábina Osvaldová, Ondřej Soukup, Ján Ďurovčík a Michal Kocourek ji vyrazili mezi prvními adeptkami na roli Mariany v muzikálu Robin Hood.

V divadle Kalich, kde se muzikál uváděl, nedostala ani příležitost zahrát si menší roli, i když další dvě dívky, které nevyhrály, si mohly zahrát role čarodějnice a služky.

Reklama

Další články

Načítám