Hlavní obsah
Článek

Tak tohle není vůbec dobrá zpráva! Zdravotní stav herce Jiřího Pomeje (†54), který se s rakovinou hrtanu rozhodl bojovat hladovkou dlouhou dvaačtyřicet dnů, se zhoršil. Herec a dabér v této chvíli leží už třetí den v nemocnici, kde bojuje se zápalem plic.

Informaci prostřednictvím sociální sítě zveřejnila hercova manželka Andrea.  „Myslete na něj a držte mu palce. Bojuje se zápalem plic a je hospitalizován třetím dnem ve špitále,“ uvedla v prohlášení.

Tam také dementovala nedávné informace, že Jiří rakovinu porazil. „Chtěla bych tímto způsobem uvést některé věci na pravou míru: Jirka se hladovkou rakoviny nezbavil. Pouze se zastavila, což je podle předchozího agresivního chování tumoru velký úspěch. Tuto alternativu lékaři nepodporují. Je to cesta proti jejich postupům. Může mít spousty rizik, a proto se do ní nepouštějte, pokud váš stav je ohrožený, například nízká váha, špatný tlak, metabolické problémy atd. Jirka měl nadváhu a neměl žádné další zdravotní komplikace. Momentálně je to ale bohužel jinak,“svěřila .

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám