Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na tu malou holku, kterou máma hodně dlouho kojila? Takže tohle je malá Magdička muzikálové zpěvačky Magdy Malé (56).

Studentka už mámu přerostla o hlavu. Muzice se věnovat nechce, ale zpívat prý umí, jak nám prozradila velká Magda, kterou dcera doprovodila na tiskovku muzikálu Robinson, v němž si maminka zahraje.

"Nazpívala se mnou vánoční cédéčko, a moc hezky. Ale spíš čte, je velká čtenářka, a také píše," svěřila Magda Malá. "Na mámu ve zpěvu nemám. Tancuju, hlavně tedy studuju, ale píšu strašně ráda. Třeba jednou napíšu knížku. Nebo texty k nějakému muzikálu, kde bude máma hrát," krčila mladá dáma rameny.

V muzikálu Robinson, k němuž napsal hudbu Zdeněk Hrubý (52), se Magda objeví v roli matky představené. "Musím říct, že je to moc hezký muzikál. Hrála jsem v produkci Františka Janečka (79) hodně ve světových muzikálech, za což mu děkuju. Ale Zdeněk napsal tak krásnou muziku, která se dá úplně s přehledem se světovými díly srovnat. Nechci se mu tím nějak vlichocovat, ale říkám to upřímně, že je konečně po dlouhé době český autor, který píše takhle krásnou muziku. Jsem stoprocentně přesvědčená, že ten muzikál bude mít úspěch, protože je na vysoké úrovni," uzavřela Malá.

Reklama

Další články

Načítám