Hlavní obsah
Článek

Šestnáctiletou zpěvačku Nelly Řehořovou jsme zastihli na tradičním vánočním večírku Divadla Broadway, na který ji doprovodila její sestra. Jelikož zpěvačka ještě není plnoletá, musela se po celý večer spokojit pouze s nealkoholickými nápoji. Večírek si ale ve společnosti své sestry a muzikálových kolegů stejně užila.

„Jsem tady se svou sestrou Terezou, která mi dělá doprovod. Vyhrála soutěž Miss Junior 2012, ale pak na modeling zanevřela a nyní působí jako trenérka fitness, takže mě tady trochu hlídá. Ale za necelé dva roky už budu plnoletá a už si budu moci dát třeba i skleničku vína,“ usmála se mladinká zpěvačka.

Nelly dělí stále svůj čas mezi školní povinnosti a práci. "Natočila jsem nový klip a po roli ve filmu Strašidla jsem získala další roli, opět od Zdeňka Trošky (70), ve filmu Čertoviny, který bude mít v lednu premiéru. Hraji také v muzikálu Muž se železnou maskou, je to moje první muzikálová zkušenost, tak si to fakt užívám,“ svěřila se Nelly.

A kde stráví Nelly Silvestra a oslaví příchod nového roku?  Silvestra strávím s rodinou v Rakousku, moc se těším na lyže a snowboard, oslavíme tady i Nový rok,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám