Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iva Marešová si prý lidí užije až dost při koncertech a v divadlech. Když má slavit Silvestra, tak raději jen v malé skupince přátel, a ještě raději sama. "Většinou bývám právě sama," překvapila nás rusovlasá zpěvačka.

"Jdu se třeba projít po Praze 1, nebo když jsem někde v přírodě, jdu na louku či do lesa. Že je konec roku a začátek nového, neřeším tak, že bych se musela opít a slavit. Spíš si zalejzám a jsem se sebou, přemýšlím si. Ani novoroční předsevzetí si nedávám. Většinou vím, co chci, cítím, co chci a nechávám to všechno plynout. Netlačím na sebe a nedávám si žádné limity," svěřila.

A co ji v roce 2018 čeká? "Doufám, že hodně koncertů s mým triem, docela se nám to množí a pořadatelé volají z klubů a koncerty chtějí. Pracujeme i na nové desce, už máme polovinu napsanou. Na tuhle práci s klukama se těším nejvíc. A pak budu samozřejmě hrát v divadle, což je moje druhá láska, tak to budu tak hezky kombinovat jako doteď," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám