Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ohlédnutí za rokem 2017 přináší i tak trochu jiné záběry českých celebrit. Domácí šoubyznys v létě připomínal panoptikum. Marie Pojkarová (68) strašila s obřím rtem, Zdeněk Macura (49) se ukázal ve slipech a Richard Genzer (57) rovnou v růžových tangách.

Interpretka šlágru Pejskové se koušou je velkou milovnicí zvířat. S hmyzem se ale příliš nekamarádí. Když si Marie chtěla na zahrádce restaurace dopřát něco dobrého k jídlu a pití, zaútočila na ni vosa. Zákeřný tvor zpěvačku hned dvakrát píchnul do rtu, což jí způsobilo nejen bolest, ale také značný vizuální defekt. Pojkarová vypadala jako po špatné plastice a do zpěvu jí asi moc nebylo.

Zdeněk Macura je kromě podivného poměru s Ivetou Bartošovou (†48) znám svými kutilskými dovednostmi. Vlastnoručně už postavil chaloupku z palet, která se shodou okolností stala dějištěm videoklipu k písni jeho kamarádky Pojkarové. Letos Zdeněk svůj pozemek zvelebil o bazén. Tedy, spíše se jedná o jakési vydlážděné korýtko sloužící k ovlažování jedné osoby. Macura byl ze svého výtvoru nadšen a koupání absolvoval v bílých slipech.

Zadeček v tangách na Instagramu vystavila Simona Krainová i Andrea Verešová. Žádná z modelek tím ale nezpůsobila takový poprask, jako když stejně zapózoval Richard Genzer. Známý bavič sice nemá úplně katalogové míry, zato disponuje přemírou smyslu pro humor. Fotkou v růžových tangách se mezi sexsymboly nezařadil, ale to určitě ani nebylo jeho cílem.

Reklama

Další články

Načítám