Hlavní obsah
Článek

Je dcerou Felixe Slováčka a Dády Patrasové (67), přesto se dokázala odpoutat od samolepky protekční dítě a jde si svojí cestou. Kromě herectví totiž ráda i bloguje.

Jako herečka o sebe Anička Slováčková musí pečovat, s ničím to ale nepřehání. „Přiznám se, že kosmetika a móda, to jde trošku mimo mě. Nejlepší vychytávkou v péči o tělo je kokosový olej, kterým mažu tělo, obličej, ale i vlasy,“ říká herečka. Mladá herečka má prý trošku problémy se suchou pletí, proto má nastudované informace kolem hydratačních krémů. „Mám suchou pleť a líčení v divadle či při natáčení mi rozhodně na zdraví nepřidá,“ přiznala nám na kosmetickém veletrhu v Holešovicích.

A jak sama připomíná, není zrovna expertkou na rady kolem kosmetiky. „V této práci se člověk někdy nalíčit musí. To se nedá nic dělat. Mě líčení moc baví, ale spíš mě baví líčit ostatní, než sama sebe,“ dodala.

Dokonce sama herečka uvažuje, že si udělá školu make-upu pro profesionální vizážistky. „Ne, že bych se tím chtěla živit, ale hrozně mě fascinuje umět někoho nalíčit,“ přiznala své plány na příští rok s tím, že asi usedne do školní lavice.

S udržováním postavy to má herečka dost podobné. „Miluji jídlo a z duše nenávidím cvičení. „Musím mít nad sebou dozor, jinak pro mě to cvičení nemá smysl. Strašně ráda jím, takže propojit jídelníček s cvičením je takřka nemyslitelné,“ přiznala milovnice těstovin a italské kuchyně celkově.

Se svými poznatky, zkušenostmi a radami se ráda pochlubí svým fanouškům na sociální stíti, kterých má hodně. „Moc mě baví dávat rady lidem, kteří se mě ptají,“ dodala Anička, kterou aktuálně můžete vidět v divadle Semafor v představení Šest žen nebo Skleněné prkno, v divadle Kalich v Krysařovi a v Hybernii v muzikálu IAGO nebo ve Sněhové královně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám