Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její jméno české publikum pravděpodobně nezná, ale tvář určitě. Třicetiletá Denisa Kršková je, zdá se, ztělesněním ideálu krásné a úspěšné ženy.

Múza českých fotografů a návrhářů v letošním roce nafotila tolik editoriálů, že jste její široký úsměv mohli najít v módních magazínech každý měsíc. Kromě toho si její ušlechtilou tvář oblíbily tradiční české značky - například Baťa si ji vybral pro svou celosvětovou kampaň, sáhl po ní ovšem i jičínský Tonak. Denisa úspěšně pracuje i v zahraničí, má klienty v Rakousku, Německu a Itálii. Zahrála si i v několika filmech, naposledy šlo o ságu Underworld.

Denisa se jako host objevila i na finále soutěže Czechoslovak TopModel. Zaujala i Alenu Šeredovou, která obdivovala její účes. Kršková si cení odvahy náctiletých dívek, které bez problémů zvládají tlak a stres přehlídkového večera. „Já sama jsem si na začátku vůbec nevěřila. Tenhle svět se nezdál být pro mě, chtěla jsem být zootechničkou nebo v ideálním případě ředitelkou zoo,“ směje se při vzpomínce na dětské sny a dodává, že její raketový start v branži se odehrál paradoxně až po dvacítce. Teď jde od jedné zakázky ke druhé, focení střídá natáčení.

Denisa často spolupracuje i s českými návrháři, fotila například pro Petru Balvínovou a Lukáše Macháčka. Modeling ale není jedinou oblastí, ve které se pohybuje. Aktuálně pracuje na přípravě výstavy fotografií talentované Ivy E. Morwen s názvem „Emotions“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám