Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Kabát Pepa Vojtek (58) si užívá povánoční chvilky pohody s rodinkou. Společně s manželkou Jovankou (39), dvěma synky a pejsky si mezi svátky vyšel na procházku, aby trochu provětral plíce a unavil rozverné ratolesti.

Adam (5) a Albert (1,5) rostou jako z vody a rodičům dělají jen samou radost. Rodinka zůstane pohromadě i na Silvestra.

„Jsem rád, když mohu být doma s rodinou. Jsou to vzácné chvilky, a tak si jich užívám. Vždyť ještě 23. prosince jsme hráli a hned na začátku nového roku 2018 mě čekají představení v divadle a mnohé další,“ říká Pepa, který je také nadšeným pejskařem.

Vlastní totiž dva nádherné anglické buldoky a hned po návratu z koncertů a po přivítání s rodinou míří mezi své dva mazlíčky do kotce. Starší se jmenuje Wilda a mladší, jeho syn, pak Billy.

„Je to velké odreagování, když si s nimi vyjdu na procházku, do absolutního ticha a přijdu na jiné myšlenky,“ libuje si řízný rocker.

Manželce Jovance pro změnu dělá radost francouzský buldoček Eda. „Je to moje láska a i když se s Wildou a Billym občas poperou, protože na sebe žárlí, je s nimi pořád zábava,“ chválila psí miláčky Jovanka. U Vojtků se tak doma nikdy nenudí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám