Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro rodinu australské herečky Jessicy Falkholt (29) skončily letošní Vánoce velmi tragicky. 26. prosince při autonehodě zahynuli oba její rodiče Lars a Vivien a Jessica a její jednadvacetiletá sestra Annabelle byly v kritickém stavu převezeny do nemocnic, kde bojují o život.

Nehoda, při níž se s vozem, v němž cestovala hereččina rodina, střetla dodávka, se stala blízko města Ulladulla v australském Novém Jižním Walesu. Na místě zůstali tři mrtví, vedle rodičů Jessicy a Annabelle zemřel také řidič druhého auta. Ženy vytáhli svědci nehody z vraku předtím, než ho zachvátily plameny.

Falkholt se narodila italské matce a švédskému otci v Sydney, kde také vyrostla. Vystudovala komunikaci na univerzitě v Novém Jižním Walesu a také herectví na National Institue of Dramatic Arts. Vystupovat začala s divadelními společnostmi, pracovala také jako produkční. Dvířka k větším rolím se jí otevřela díky účinkování v reklamách. Její nejznámější rolí je Hope v australské soap opeře Home and Away.

Reklama

Další články

Načítám