Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka Mirka Čejková mládne před očima. Recept na to má jednoduchý. Stačí se rozvést s mužem, kterého už nemůžete ani cítit. S vyhlazeným obličejem, jen s vráskami od smíchu se po letech rozhodla vstoupit i na televizní obrazovku.

Čejková přijala nabídku účastnit se show Jana Krause. Při natáčení byla rozesmátá jako sluníčko a jenom zářila. "Jsem spokojená. Mám spoustu přátel, svoje děti. Jen na žádného muže ještě nedokážu hledět jako na potenciálního partnera," svěřila Super.cz.

Muži také nebyli hlavní téma, o němž by chtěla hovořit u Krause. Rozpovídala se zejména o své nové profesi - koučingu a spíkrování. "Učí, jak být charismatický," řekla mj. moderátorovi a ujistila ho, že on žádný takový rychlokurz rozhodně nepotřebuje.

Mirka Čejková se na konci srpna rozvedla s manželem Markem Vítem, s nímž prožila sedm let. Brala si ho v době, kdy byl ve vězení.

Reklama

Další články

Načítám