Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi zdobila obálky prestižních magazínů, včetně Elle, Cosmopolitan nebo Harper's Bazaar. To už budou ale téměř tři desetiletí. Příští rok oslaví v USA velmi populární hvězda reality show The Real Housewives of New York City, spisovatelka a bývalá modelka Kelly Bensimon (49) významné životní jubileum.

Přitom, uznejte sami, opravdu vám přijde, že takhle vypadá běžná (téměř) padesátnice? Vždyť také neodolala a před více než před sedmi lety se svlékla pro Playboy. A tušíte správně, že neexistuje na světě mnoho žen, o něž by měl známý pánský magazín zájem i po čtyřicítce.

Momentálně si kráska užívá volna na Floridě, kde už několik dní dovádí s přáteli na plážích. A o žádné lechtivé focení nestojí. Přesto se podívejte do naší galerie na to, jak zareagovala na přítomnost paparazzi. Připadá vám ve stresu? Vždyť také může být na svoji téměř nestárnoucí postavu skutečně pyšná!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám