Hlavní obsah
Článek

Tolik Štikových pohromadě se ve společnosti už dlouho neobjevilo. Na křest klipu k nové písni Sámera Issy a Martiny Balogové Ornellu Koktovou (31) místo manžela doprovodily její příbuzné, které vezmou zavděk jakoukoliv příležitostí dostat se do VIP kruhů.

Vybrat z této rodinky nejatraktivnější členku nebylo vůbec těžké. Ornella neměla příliš silnou konkurenci, takže byla toho večera nejkrásnější. Její duchem mladá matka Monika (45) ani prostorově výrazná sestra Charlotte (21) ji neohrozily.

O tom, že něco na té Ornelle je, se přesvědčil i Pepa Kokta, který s ní zplodil syna Quentina a vzal si ji za ženu. Pro podstatně vnadnější Charlotte, která vypadá jako vrstevnice své matky, se ženich prozatím nenašel.

Sestra Ornelly se přitom činí. Na křtu klipu k písni Láska taje jako sníh jí pod bílým tričkem až vulgárně prosvítala černá krajková podprsenka. Estetické cítění Charlotte zjevně podědila po Monice, která vsadila na umělý příčesek a šaty s okénkem pro ňadra. Alespoň Ornella dospěla k závěru, že méně je někdy více.

Kdo je v této rodině nejpřitažlivější?
Ornella
9,5 %
Charlotte
2,8 %
Monika
1,6 %
Raději se porozhlédnu jinde
86,1 %
Celkem hlasovalo 2880 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám