Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Za odvahu i provokaci na sociálních sítích by bez debaty měly dostat jedničku s hvězdičkou! Řeč je hned o třech známých českých dámách v letech, které loni pod slunečními paprsky popustily uzdu své vlastní fantazii a ukázaly se svým fanouškům tak, jak je nemají možnost vídat pravidelně.

Velkou událostí bylo, když si svůj účet na Instagramu zřídila Dáda Patrasová (67). Když na něj začala sázet fotografie z dovolené v italské Kalábrii, počet fanoušků a sledujících se den za dnem násobil geometrickou řadou. Nechybělo foto pláže, pokrmy, drinky, majitelka účtu v plavkách a došlo i na velmi odvážné selfie dekoltu, které se právem zapsalo do paměti mužů i žen bez ohledu na sexuální preference. Nutno podotknout, že se herečka dočkala řady pochvalných komentářů.

Provokatérkou roku byla bezpochyby také herečka Alice Bendová (50), která nás během léta potěšila celou sérií odvážných selfíček. Všechno to začalo na dovolené s přítelem a dětmi v Chorvatsku. První fotka z lodi, kde se herečka fikaně vyfotila tak, jak se nejraději opaluje, měla takový úspěch, že následovaly další. A v nastaveném trendu Alice pokračovala i po návratu do Čech, kde své sítě zásobovala lechtivými obrázky od bazénu.

Ze svého stínu vystoupila po letech i zpěvačka Ilona Csáková (53), která alespoň na chvíli zapomněla na svou image uhlazené dámy a zodpovědné maminky. Na loňské dovolené na Santorini, kam vyrazila za manželskou romantikou poprvé po letech jen s manželem, si zavzpomínala na staré časy a odvážně odhalila dekoltáž v plavkách. Od ženy, která už odvážné sexy modely dávno vyházela ze šatníku, čin nevídaný. Sdílenou fotku podle nadšených reakcí s povděkem kvitovali nejen milovníci plných ženských tvarů. Jen tak dál, Ilono!

Reklama

Další články

Načítám