Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kašáková se naučila lyžovat v dětském domově. Svěřila, že děti tam rozhodně nejsou takoví chudáčci, jak si lidé mnohdy myslí. Právě přes její nadační fond se nedávno pro dětský domov lyžařský výcvik platil.

S Verčou jsme se potkali ve Špindlerově Mlýně, ještě než odletěla na dovolenou na Bali. "Hory mě nadchly asi dva roky zpátky, kdy jsem byla poprvé v Alpách, na sníh jsem byla natěšená víc než na moře," řekla Super.cz.

"Bylo skvělé, že tety vychovatelky byly lyžařky, takže já lyžuju od nějakých deseti let. Do děcáku jsem si jela i lyže vypůjčit. Děti v domovech sportují, je to na pedagozích. Třeba v dětském domově v Praze hraje pan ředitel fotbal, takže děti hrají fotbal. No a u nás se lyžovalo. Nedávno jsme zrovna předávali šek na lyžařský výcvik pro děti z domovů," svěřila.

"Pokud jde o materiální stránku, mají se děti v dětských domovech kolikrát lépe než v rodinách, hlavně těch sociálně slabších. My opravdu nejsme chudáčci," ujistila nás Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám