Hlavní obsah
Článek

Letošní Vánoce pro ni nejsou úplně pohádkové. Kontroverzní Tina Malone (54) se měla předtím, než předstoupila před dětské publikum, posilnit drogami, což nezůstalo bez povšimnutí.

Herečce ze seriálu Shameless se letos podařilo zhubnout 70 kil a zdálo se, že ji čeká comeback. V pátek se ale zapsala na seznam odepsaných celebrit. Tina ovšem tvrdí, že jde o spiknutí, které v období klidu a míru zdevastovalo její rodinnou pohodu.

Předvánoční atmosféru měla Tina naladit pohádkou o Šípkové Růžence, v níž ztvárnila zlou sudičku. V divadle Cloud 9 měla údajně bezohledně na několik hodin obsadit jedinou toaletu pro účinkující a užívat návykové látky. „Byla to s ní jedna velká noční můra. Když zrovna neseděla na záchodě, rozjímala v šatně obklopená ruličkami z bankovek a bílým práškem,“ tvrdí zdroj z divadla, v němž už Tinu diváci neuvidí.

Po představení se herečka, která je maminkou teprve čtyřleté dcerky, bezvládně potulovala ulicí a snažila se stopnout taxík. Místo toho u ní ale zastavila policie a odvezla ji na stanici, kde byla vyrozuměna, že se provinila užíváním tvrdých drog.

Následujícího dne se herečka na sociální síti začala bránit. „Děkuji všem, kdo mě v tomto příšerném období podporují. Moje matka měla šok, dcera mě nenávidí a myslí si, že jsem feťačka, můj manžel je úplně zničený. Nedostala jsem honorář, můj život je v troskách. Pila jsem a brala drogy? Jo! A jsem na sebe hrdá? Ne!,“ napsala odepsaná celebrita. Řeč byla o její šestatřicetileté dceři Dannielle a manželovi Paulovi, který je dokonce ještě o rok mladší.

Reklama

Další články

Načítám