Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kopečný se dostal do širšího diváckého povědomí díky natáčení poslední odvysílané řady show Tvoje tvář má známý hlas. A tam se předvedl i do půl těla, takže divačky mohly ocenit jeho vymakanou postavu. Už to prý ale není to, co bývalo, i když se do půl těla svléká i v muzikálu Muž se železnou maskou.

"Já si totiž trochu namyšleně myslel, že zvládnu jak Tvář, tak k tomu zkoušet muzikál a k tomu ještě hraní, kšefty a koncertování. Jednak, že se figura udrží sama a pak, že to zvládnu, co se energie týče. Dřív jsem zkoušel několik muzikálů najednou a dalo se to. Ale tohle mě srazilo a dobíjel jsem energii tím, že jsem jedl sladké, a ne málo. A k tomu ještě pil energetické nápoje," přiznal.

"Šlo to plíživě, ale najednou jsem si uvědomil, že už to není to, co bylo. Takže 1. ledna začínám a nastoupím do fitka a na změnu stravovacího režimu. Mám jídlo docela rád, ale nevadí mi, že si nedám sladké anebo utopence. Budu jíst jenom to, co tělo opravdu potřebuje a tolik, abych zbytečně nepřibíral," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám