Hlavní obsah
Článek

Ještě před týdnem panovala v českých luzích a hájích nádherná zima. Jak už to tak v posledních letech bývá, na Štědrý den se oteplilo a venku to, pokud zrovna nejste na horách, Ladovskou zimu moc nepřipomíná.

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) si tak nefalšovanou zimu užívá v kanadském Montrealu, který si na sněhovou nadílku nemůže stěžovat. „Krásně sněhové Vánoce posílám z Kanady,“ popřála fanouškům zpěvačka, jejíž manžel Tomáš Plekanec (41) válí za hokejový tým NHL Montreal Canadiens.

Prosluněné vánoční svátky naopak prožívá tenistka Karolína Plíšková (32), jež zamířila pracovně do Thajska.

Ještě předtím než odletěla za teplem, ale úspěšná tenistka oslavila Vánoce doma společně se snoubencem Michalem Hrdličkou (35) a rodinou O dárečky a české tradice totiž nechtěla přijít. „Ať se vám splní všechny sny a přání. Každý by měl nějaké mít. Obzvlášť v tento magický den. Krásné Vánoce,“ popřál všem Michal Hrdlička.

V teple si vánoční atmosféru dopřává i slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48), jež s rodinou už nějaký ten pátek žije v Miami. První svátky si letos vychutnávají i moderátorka Kateřina Kristelová (44) s přítelem Tomášem Řepkou (50). Na sváteční pohodu celebrit se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám