Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární cvičitelka Hanka Kynychová (56) sice většinu času maká na své postavě a cvičí, ale o vánočních svátcích si i ona dopřává zasloužený relax. A na sociální síti potěšila všechny své fanoušky nádhernou momentkou od vánočního stromečku.

Sympatická cvičitelka se zvěčnila jen ve svůdném negližé a moc jí to slušelo! A jak sama podotkla, Ježíška cvičením vítat rozhodně nebude, ač jinak lpí na pravidelném tréninku.

„Zasloužený odpočinek. Cvičím až na Štěpána, protože na postavě snů a břišním pekáči se musí pracovat neustále. Čím jsem starší, tím víc si užívám volné dny, odpočinek a vánoční svátky. Dala jsem si doma na dvacet minut saunu a usnula jsem tam. Jsem šťastná, že mám to štěstí být se svojí rodinou. Jdeme se Sašenkou péct štrúdl místo vánočky, kterou neumím zamotat. I vy si užívejte volné sváteční dny a na chvilku se zastavte a nepracujte,“ radila populární cvičitelka svým fanouškům. A po zaslouženém relaxu, vzhůru do fitka!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám