Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (47) si už dávno na nákupní horečku těsně před Vánoci nepotrpí. Vše pořizuje dostatečně dopředu, aby si pak v klidu užila se synem adventní náladu, při které píší i Ježíškovi.

„V tomhle je Toník poctivec a každoročně napíše dopis. Vždycky ho dá za okno a do druhého dne zmizí. Tentokrát jsme ho napsali v rámci nákupů v hračkářství, kde ho odevzdal skřítkovi,“ přiznala Tereza, která sama na vánoční atmosféru ve svém dětství ráda vzpomíná.

Co se týče výběru hraček, v tom má celkem jasno, protože syn rád staví z kostek a s oblibou si hraje na to, že točí filmy a stříhá si je. „Strašně ho baví nauka o světě. Ten jeho přehled mě až fascinuje. Já jsem jako malá byla spíš holčička, co ráda tančí a maluje.“

Vánoce prožije Tereza Kostková s rodiči a u stromečku nebude chybět ani její bývalý manžel Petr Kracik, kterého na svátky pozvala. „Naše rodina se takto schází každoročně. Potom vyrazíme s Toníkem na hory do Pece pod Sněžkou. Jezdíme tam i na psí spřežení,“ prozradila plány herečka.

Tereza chce synovi připravit krásný konec roku. „Je to moc prima kluk. Věřím, že pod tím stromečkem najde všechno, co si přál,“ dodala spokojeně herečka, která se stíhá věnovat i pracovním povinnostem.

„Nejnověji jsme uvedli v Divadle v Rytířské hru Můj nejlepší kamarád, na Broadwayi hraji v Mýdlovým princi a k vidění jsem i ve Viole a v Divadle Palace. Je to pestré, nestěžuji si,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám