Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klídek, pohoda, úsměvy. Takovou atmosféru pocítíte hned, jak překročíte práh domu, nebo vlastně srubu, který je už rok domovem manželského pěveckého páru Míši (32) a Romana Tomešových (29).

Hned za dveřmi na vás skočí Mimi s Akordem, což je dvojice nejlepších a k tomu přítulných přátel člověka a v patách za nimi vás uvítá zmíněná dvojka dvounožců s desetiměsíčním křenícím se Kristiánkem v náručí.

A jak budou u Tomešů vypadat Vánoce? „Cukroví na štědrovečerní stůl přinesou moji a Romanovi rodiče a společně s nimi pak ještě vyrobíme salát a usmažíme kapra. Po večeři rozkrojíme jablíčka, pustíme pár skořápek se svíčkami, zazpíváme si koledy a rozbalíme dárky,“ informovala Míša, která ještě prozradila, že kromě zmíněných činností je i skvělou alchymistkou.

Na Vánoce totiž připravila podle svého tajného receptu několik litrů vaječného koňaku. Roman si mezitím vzal na starost koupi kaprů. V celém tom kolotoči příprav na nejkrásnější svátky v roce nezapomínají Tomešovi ani na pracovní povinnosti. Společně prý připravují nový muzikál.

„Bude to trošku rockovější záležitost, protože Kristiánek je prostě milovník téhle muziky,“ vysvětlili Roman a Míša, kteří jsou na svátky dokonale připraveni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám