Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a kontroverzní britská celebrita Chloe Khan se ráda předvádí. A snad právě proto se v minulosti snažila prosadit jako zpěvačka v populární show X Factor.

Bohužel pro ni ji však brzy vyřadili kvůli popíjení alkoholu a užívání drog. To však Chloe neodradilo, začala sekat latinu a záhy zamířila do pořadu Celebrity Big Brother, kde se pochlubila zvětšenými ňadry.

Od své účasti v soutěži si na nezájem fotografů nemůže stěžovat. Naposledy ji zvěčnili, jak relaxuje v lázních. Samozřejmě, že nechala vyniknout silikonové vnady i pozadí v tangách.

Chloe sice pochází z nuzných poměrů, ale dnes je z ní milionářka, která se před fotografy předvádí jen proto, že je ráda středem pozornosti.

Společně s dnes již exmanželem, milionářem Johnem Greyem, založila web zprostředkující striptérské služby. Byznys se rozjel na plné obrátky a funguje i poté, co se manželé rozešli. Chloe se tak může plně soustředit jen sama na sebe a kdoví, možná se brzy opět objeví v nějaké britském zábavním pořadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám