Hlavní obsah
Článek

Nejsmutnějšími událostmi roku byla předčasná úmrtí celebrit. Připomeňme si sedm tragédií, které otřásly světem šoubyznysu.

V květnu spáchal sebevraždu Chris Cornell (†52). Zpěvák, který stojí za titulní písní k bondovce Casino Royale, odehrál koncert, rozloučil se s fanoušky a oběsil se na hotelovém pokoji. Na pohřbu mu zahrál jeho kamarád Chester Bennington (†41), který měl podobný osud. Frontman kapely Linkin Park spáchal sebevraždu stejným způsobem 20. července, kdy by Chris oslavil 53. narozeniny.

Na život si sáhla také komička Stevie Ryan (†33), jejíž vtipná videa měla na internetu milióny zhlédnutí. I v tomto případě šlo o sebevraždu oběšením. Obrovská tragédie se odehrála na hudebním festivalu ve francouzském městě Gourdon. Pětatřicetiletá zpěvačka Barbara Weldens skonala přímo na jevišti během svého vystoupení po náhlém srdečním infarktu. Pitva odhalila, že příčinou smrti byl zásah elektrickým proudem. Zpěvačka totiž vystupovala bosa.

Na závislost na lécích doplatil raper Lil Peep (†21). Manažer jej během turné objevil mrtvého v autobusu. V jeho krvi nebyly objeveny žádné drogy. Nešťastnou náhodou se předávkoval léky. Život country zpěváka Troye Gentryho (†50) ukončil pád helikoptéry. Sochařka Daisy Boyd (†28) byla tři měsíce po zrušení zásnub nalezena mrtvá v psychiatrické léčebně.

Reklama

Další články

Načítám