Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Jennie Garth (45) řeší rozchod s mladším manželem, Tori Spelling (50) se musí ohánět, aby zabezpečila svých pět dětí. Možná i tato témata byla na programu během čtvrtečního setkání kamarádek z Beverly Hills 90210. Při příchodu do losangeleské restaurace vypadala jedna zadumaně, druhá přímo smutně.

Manželskou krizi je nejlepší probrat s někým, kdo ji také musel řešit. Spelling, která před pár lety čelila manželovým záletům a posléze jeho prohlášení, že je závislý na sexu (měl dokonce nastoupit léčbu), tak mohla Garth udělit několik cenných rad. Manželství, letos jedenáctileté, se jim nakonec podařilo zachránit a jako důkaz lásky si navzdory tehdejším finančním potížím pořídili páté dítě. Beau Dean se narodil letos v březnu.

Manželství Garth prochází krizí již po dvou letech. S Davem Abramsem (36) v listopadu ohlásili, že si dávají pauzu, aby mohli na svém vztahu pracovat. Ale když na manželství pracuje každý zvlášť, nic moc dobrého z toho nekouká...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám