Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Jitka Nováčková si nadále užívá prosluněný vánoční čas! Blonďatá kráska vyměnila českou zimu za nádherné léto na exotickém Mauriciu, kde si dopřává zamilované chvilky s fešným fotbalistou dánského klubu FC Midtjylland Timem Sparvem.

Česká Miss z roku 2011 samozřejmě potěšila i všechny milovníky ženské krásy. Na sociální síti se pochlubila svůdným snímkem v rafinovaně řešených jednodílných plavkách, ve kterých vypadala skoro jako nahá.

„Kokosová voda, pláž a azurový moře,“ vzbuzovala závist u svých fanoušků sympatická modelka, jež byla po vítězství v Miss kritizována za to, že na modelku trochu moc přibrala. Dnes je ovšem opět štíhlá jako proutek a kdyby náhodou měla nějaké to kilo navíc, vůbec by to nevadilo.

Modelky s žensky tvarovanými postavami jsou totiž v kurzu, o čemž svědčí i snímky v plavkách, které nafotila Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková. A to není rozhodně žádná vychrtlá kostřička.

Reklama

Další články

Načítám