Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přibrali jste přes svátky nebo se Vám už delší dobu nedaří zhubnout dlouho nabraná kila navíc? Věřte mi, že v tom nejste sami. Já sama jsem si prošla obdobím pracovního vytížení a přibývání na váze. V jeden čas jsem vyzkoušela všechny možné diety, které mi ale nechutnaly, navíc neměly ani dlouhodobé výsledky. Věděla jsem, že tentokrát budu muset začít myslet jinak a něco s tím začít dělat.

Jak se mi podařilo zhubnout?

Foto: Fitmise.cz
Více

Foto: Fitmise.cz

Komerční sdělení

První a zásadní krok pro mě byl, že jsem začala chodit na kurz výživového poradce, díky kterému jsem zjistila, jak sestavit redukční jídelníček, aby se vám podařilo skutečně zhubnout a postavu si udržet. Jelikož je jídlo moje vášeň, rozhodla jsem se, že to zkusím jinak, že nebudu jíst suchou rýži s kouskem masa nebo kupu zeleniny bez chuti a ze zdravých surovin jsem zkoušela, vařila, a nakonec pro vás vybrala ty nejlepší fit recepty, které jsou nejen zdravé ale také chutné. Sama jsem tak zhubla 10 kilogramů a věřím, že s hubnutím pomůžu i vám.

100+1 receptů ke štíhlejší postavě

Foto: Fitmise.cz
Více

Foto: Fitmise.cz

Komerční sdělení

V e-booku 100+1 receptů ke štíhlejší postavě najdete inspiraci na zdravé snídaně, obědy a večeře, fit dezerty nebo smoothie. Dozvíte se, jak připravit fit svíčkovou, bramboračku, pizzu nebo dort bez mouky a bez cukru. Navíc jako bonus získáte e-book 10 kroků, jak nastartovat hubnutí, kde se dozvíte, co jíst a co nejíst, jaké potraviny vybírat k svačině, k obědu, k večeři nebo když vás přepadne hlad a v neposlední řadě, jak nastartujete vaše hubnutí.

FitMISE program pomůže zhubnout každému

Foto: Fitmise.cz
Více

Foto: Fitmise.cz

Komerční sdělení

Myslíte si, že nejste dostatečně motivovaní k tomu začít? Nebojte se, i tomu se budeme v programu věnovat. Fitmise program jsem vytvořila právě pro ty z vás, kterým se nedaří dlouhodobě zhubnout, potřebují namotivovat a naučit se od základů, jak jíst a jaké potraviny kupovat, aby se jim podařilo zhubnout. V programu najdete 30denní jídelníček s nákupním seznamem potravin na každý týden. Navíc pro vás budu po celé dva měsíce online a poradím vám, s čím budete potřebovat, ať už třeba jaký máte používat olej, jak můžete nahradit potraviny, které nejíte, a uvidíte, že to společně zvládneme.

Netrapte se a jednoduše zhubněte

Foto: Fitmise.cz
Více

Foto: Fitmise.cz

Komerční sdělení

Netrapte se dlouhodobě neúčinnými dietami a udělejte první krok k postavě vašich snů. Ráda vám ukážu, jak jednoduché je hubnout a žít zdravě bez počítání kalorií. Čím dříve začnete, tím dříve si budete užívat vašich výsledků. Tak jako já dnes. Aneta

Další články

Načítám