Hlavní obsah
Článek

Donedávna byla k vidění jen na prknech Broadwaye, teď to ale vypadá, že Keala Settle (42) bude senzací příštího oscarového ceremoniálu. Korpulentní herečka se díky muzikálu Největší showman konečně dočkala zasloužené pozornosti.

Havajanku, v jejímž těle koluje britská a novozélandská krev, si Hugh Jackman (55) pro film, v němž ztvárnil hlavní roli, vyhlédl v New Yorku, kde hrála v několika muzikálech včetně Bídníků. V Největším showmanovi jí nabídl roli, po níž nejspíš příliš žen netoužilo. Ve filmu ji totiž hyzdí vousy.

Keala společně se svými kolegy navštívila premiéru v Sydney. Plnoštíhlá hvězda byla z celé sestavy rozhodně nejvýraznější. A na plátně také předvedla nejlepší výkon. V Největším showmanovi zpívá píseň This Is Me, která se už dočkala nominace na Zlatý glóbus. A s velkou pravděpodobností bude usilovat i o Oscara. Pokud se tak opravdu stane, Keala dostane příležitost vystoupit na slavnostním ceremoniálu.

„Měli jsme tam snad všechny tanečníky od Janet Jackson, všechny od Pink, od Beyoncé i od Lady Gaga. Když jsme poprvé natočili scénu, v níž zpívám This Is Me, rozplakala jsem se. Můj sen se právě stal skutečností,“ řekla herečka z výpravného filmu, který ve čtvrtek dorazí do českých kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám