Hlavní obsah
Článek

O tom, že Khloe Kardashian (39) a její přítel Tristan Thompson očekávají miminko, se spekuluje už několik měsíců. Televizní celebrita se viditelně zakulatila, ale až dosud se svým těhotenstvím dělala tajnosti.

Pár dní před Vánocemi se Khloe konečně rozhodla jít s pravdou ven. Na Instagramu sdílela fotku, na níž její rostoucí obnažené bříško objímá budoucí tatínek. „Můj největší sen se splnil! Čekáme miminko! Celý život jsem se na tento okamžik těšila. Bůh mi ho nakonec dopřál. Tristane, děkuji ti za tvou lásku. Cítím se s tebou jako královna. Tobě vděčím za to, že se stanu maminkou,“ napsala Khloe dojemné vyznání k fotce, na niž její fanoušci čekali několik měsíců.

„Všem děkuji za lásku a pozitivní energii. Vím, že jsem si tuto radost dlouho nechávala jen pro sebe. Je to pro mě velmi osobní a citlivá záležitost. Jsem tak vděčná, nadšená, nervózní, natěšená, přešťastná a požehnaná. Tohle je ten nejlepší mix emocí, jaký může žena prožívat,“ dodala nastávající maminka, která porodí syna.

U Kardashianových bude v příštím roce veselo. Těhotná má být i Kylie Jenner (26) a Kim Kardashian (43) se má třetího potomka dočkat díky náhradní matce. Oficiálně ale očekávání miminka zatím potvrdila jen Khloe.

Reklama

Další články

Načítám