Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Těsně před Vánocemi si dopřála pořádnou dávku aktivního odpočinku a frnkla na hory lyžovat. Moderátorka Jana Adamcová (52) otevřeně přiznává, že snad poprvé v životě opustila manžela a děti. „Odjela jsem na hory s kamarádkou Ivanou. Můj muž totiž nelyžuje a děti ještě chodí do školy. A já před tím vánočním záhulem potřebuju trochu načerpat sílu,“ míní Jana, která vyrazila na lyžovačku do Kitzbühelu.

Vánoční přípravy ale žena, která se po letech zase vrací před kameru, nepodcenila. „Napečeno máme. I tentokrát se do toho zapojil Daník s Jasmínkou, oni všechny ty vánoční přípravy zbožňují. Dům a zahradu jsme už nazdobili, Ježíškovi napsali, takže už nás čeká jen zdobení stromečku a drobný úklid,“ prozradila Super.cz Adamcová.

Štědrovečerní hostina u Adamců bývá poměrně velkolepá. „Přípravu večeře obstarává především můj muž, který strašně rád vaří, a moje maminka, která ji obohacuje o nějaké ty slovenské recepty. Původně jsme mívali tak osm chodů, což je na Slovensku úplně normální. Teď už jsme to skrouhli na pět. Jinak bychom se ke stromečku už ani neodkutáleli,“ směje se moderátorka s tím, že je úplně ujetá na balení dárků. „Balím zvlášť každou tužku, aby to pod stromečkem vypadalo bohatě a načančaně,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám