Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2012 má za sebou první kolo castingu a hned se objevilo několik adeptek na příští vítězku soutěže krásy. Porota, v níž zasedla jak prezidentka soutěže Michaela Maláčová, tak úřadující Česká Miss 2012 Jitka Nováčková, nestačila zírat, jaké krasotinky se před nimi producírují. Podívejte se na přehlídku těch nejkrásnějších dívčích tělíček široko daleko ve videu.

"Ještě nás čekají další regionální castingy, ale dokáži si přestavit, že některé semifinalistky z pražského castingu by se mohly stát vítězkami celé soutěže. Já tam příští miss vidím," svěřila se Super.cz porotkyně Maláčová. Akci moderovala předloňská vítězka Jitka Válková. "Sice jde o naši nastupující konkurenci, ale ta je zdravá a nikdy nemůže uškodit. Právě naopak," řekla nám Jitka. Do castingu v pankráckém obchodním centru se přihlásilo kolem padesáti dívek, dál postoupily tři slečny. Ty ostatní ale mohou zkusit štěstí znovu v jednom ze zbývajících třinácti castingů po celé republice.

Samotné finále nového ročníku České Miss, který pražským castingem oficiálně odstartoval, se uskuteční na jaře za přítomnosti kamer TV Prima.

Reklama

Další články

Načítám