Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka, návrhářka a bývalá účastnice tamní série reality show Big Brother Aisleyne Horgan-Wallace (38) na sebe v minulosti upozorňovala zejména svými alkoholickými výpravami po londýnských barech.

Přestože tato televizní hvězdička patřila mezi zkušené pařmenky, často ji paparazzi načapali totálně pod parou. A většinou se jednalo o hodně nelichotivé situace.

Bývalá hvězda šmírovací show, která se snažila prosadit i jako modelka, poslední dobou seká latinu, ale na nezájem fotografů si nemůže stěžovat. Nedávno si tato blonďatá krasotinka udělala výlet do Los Angeles, který si celý užívala u hotelového bazénu.

Foťáky cvakaly a Aisleyne byla doslova na vrcholu blaha. Možná se jí brzy opět podaří sbalit nějakou tu žádanou celebritu. V rozsáhlé sbírce milenců má ostatně i boxera Mika Tysona a svalovce Davida McIntoshe.

Aisleyne od svých tří let po rozvodu rodičů žila s matkou, která ji vychovávala ve víře svědků Jehovových. V šestnácti se od ní odstěhovala a nastartovala svou profesionální dráhu nejen jako modelka, ale také jako sloupkařka v magazínech a mediálně známá osobnost díky účinkování v reality show.

Reklama

Další články

Načítám