Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na svůj včerejší první velkolepý koncert v Lucerně nejspíš do smrti nezapomene, a ještě dnes dojetím tlačí slzy! Řeč je o zpěvačce Monice Absolonové (47), která by se z fleku mohla živit jako profesionální plačka. Na svém koncertě v Lucerně v rámci vánočního turné Až do nebes se dojímala opakovaně.

„Mám pocit, že se mi to snad jenom zdálo a že se musím probudit. Jako malá holka jsem chtěla být zpěvačkou a teprve nyní mám pocit, že jí fakt jsem. Publikum bylo fantastické. Lidé neustále vstávali a tleskali. Bylo to jak vojenské cvičení,“ říká dojatě Monika.

Tu nejvíce vykolejila poklona herecké kolegyně a kamarádky Ivany Chýlkové. „Vždycky, když Moniku slyším zpívat, tak mám pocit, že sestoupilo nebe,“ prohlásila Chýlková před vyprodanou Lucernou a rázem frenetickým potleskem roztleskala celý sál. Trvalo jen pár vteřin a slzy jako hrachy utíraly z očí obě zmíněné dámy.

„Nemám žádný botox, takže všechny emoce jsou na mně okamžitě vidět. Ale nestydím se za to. Naopak. Příště si musím sebou vzít více kapesníků,“ dušuje se zpěvačka, která své vánoční turné ukončí v Brně už zítra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám