Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Gabrielou Partyšovou (45) jsme si povídali na křtu audioknihy Báry Nesvadbové Laskonky, takže jsme začali sladkostmi. Jí je štíhlá moderátorka vůbec a jak to más vánočním cukrovím, jehož konzumace celý národ v následujících dnech čeká?

"Já sladké nemám ráda a nepotřebuju ho, jediný den, kdy ho jím, je středa. Po ranním vysílání Snídaně s Novou. Vstávám ve 3.50 a když v devět hodin skončím, tak pokud si nemůžu jít lehnout, tak potřebuju dopoledne nějak nahnat energii. Takže tady jsem tu laskonku s chutí snědla. Jinak jsme spíš masová a salámová. Takhle si dodávám cukr," připustila.

Nějaké to vánoční curkoví ale se synem napekla. "Udělali jsme nějaké rohlíčky a perníčky, které jsme spolu nazdobili. Ale že bych dělala spoustu druhů, tak na to mě neužije. Něco i dokoupím. Mám ráda, když se dům provoní vůní cukroví, ale raději toho nemáme doma moc, abych to nejedla, když to vlastně ani nemám ráda," smála se.

A jak bude trávit vánoční svátky? Ještě s manželem a jeho rodinou, i když už jsou v rozluce? "Budeme s Kristiánkem s mými rodiči. Můj muž bude pravděpodobně se svými dětmi u moře. takhle jsme se dohodli," svěřila Gábina, která ale spolu s manželem ještě oslavila synovy prosincové narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám