Hlavní obsah
Článek

Žádná zpěvačka v Česku není tolik kritizovaná za svůj vzhled, jako Ewa Farna (30). Nejen módní kritici si začali brát Ewu na pranýř v momentu, kdy se jí proměnila postava z dívky v ženu a její váha začala připomínat jízdu na horské dráze.

Zpěvačka své kritiky jistě vnímá, ale jak jsme se mohli přesvědčit, svůj šatník nijak nemění. Česko-polská rocková star i nadále volí velmi výrazné modely s mladistvými prvky a nijak si neláme hlavu tím, že některé kousky nelichotí její postavě, ba dokonce jí některé partie o to víc zvýrazňují, jak se tomu stalo například na galavečeru Světlo pro světlušku, kde to nevychytala v architektonicky řešených šatech lahvové barvy, které nešťastně upozorňovaly na její silné paže.

Ale abychom byli fér, je dlužno dodat, že nás Ewa mnohokrát svými módními experimenty potěšila. Naposledy se tak stalo například na letním mega koncertu na Staroměstském náměstí, kde exhibovala v šatech v boho stylu s třásněmi.

Sečteno podtrženo, Ewa sice zásobuje módní hitparády nejhůře oblečených žen českého šoubyznysu, na druhou stranu je ale potřeba uznat, že se módou baví, zůstává za všech okolností svá a nikdy nenudí.

Reklama

Další články

Načítám