Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prezentaci kalendáře Beaty Rajské se přišla podívat i modelka Andrea Kalousová, ačkoli se v něm sama letos neobjevila. Návrhářka s ní ale počítá pro příští rok. Líbí se jí, jak Andrea v jejích modelech vypadá. A ve variaci na svatební šaty se bude určitě líbit i svému příteli Kamilovi Bartoškovi, alias kontroverznímu baviči Kazmovi.

Model se Kalousové sice líbil, ale vdávat by se v takových šatech nechtěla. "Jsou krásné, ale moc jednoduché a střízlivé. Na své svatbě bych chtěla být za princeznu," vysvětlila. Závojem s korunkou, kterou získala na České Miss, už by ale svatební róbu nedoplnila. "To už by bylo asi moc," smála se.

S přítelem jsou spolu rok a půl a doma se ještě o svatbě nemluví. "Až to přijde, tak to přijde. Takové věci se nedají naplánovat a ani bych to tak nechtěla. Chtěla bych, aby žádost o ruku byla překvapení," zasnila se Andrea, která ovšem Vánoce se svým milým nestráví, bude s milovanou babičkou, která ji vychovala.

Reklama

Další články

Načítám