Hlavní obsah
Článek

Zamilované hrdličky se vrátily na místo činu! Lucii Hunčárové a Emanuelu Ridimu společný vztah oproti všem předpovědím škarohlídů evidentně klape. Oba vyrazili relaxovat a sportovat do italských hor. V luxusním italském středisku Alpe di Siusi nejsou poprvé. Právě na tomhle místě totiž na začátku roku přiznali svůj vztah.

„Byl to krok do neznáma, ale dnes jsem za něj vděčná,“ komentuje prý naposledy svůj rozchod s tanečníkem Janem Onderem Lucie, která už se nechce ohlížet zpátky.

Po večerech si milenci prý užívají italské dobroty a vína, den tráví hlavně na lyžích. „Já lyžuju od dětství a Manu se k lyžování po letech vrátil a dostává se zpátky do formy. Užíváme si to tady. Na těchhle sjezdovkách si připadáte jako když jezdíte po koberci,“ svěřila Super.cz nadšeně Lucie.

Radost má tanečnice z toho, že se jí zase rozjely kšefty a může učit. „Od ledna mi začínají kurzy pro mírně pokročilé páry v kanadské škole v Jesenici u Prahy. V Praze na Smíchově vedu zase privátní taneční kurzy, které jsou maximálně pro pět párů. Některé vedu sama, jiné s novým tanečním partnerem,“ pochlubila se závěrem Lucie.

Reklama

Další články

Načítám