Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková patří k modelkám s žensky tvarovanou postavou. Žádná vychrtlá chodící kostra z Terezy asi nikdy nebude, což ale neznamená že by o ni v modelingovém světě nebyl zájem.

Nedávno nafotila sexy kampaň na spodní prádélko a neskutečně jí to seklo! Druhá Česká vicemiss má zkrátka postavičku jako lusk a pózování v prádélku jí nedělalo vůbec žádný problém.

Pro Terezu bylo focení vánoční kampaně velkým zážitkem a přiznala, že problémy se studem vůbec neměla, i když byla před fotoaparáty jen ve spodním prádle. „Na nějaký stud nebyl vůbec čas. V průběhu soutěže Česká Miss jsem svůj stud před veškerými fotoaparáty a kamerami musela hodit za hlavu a naučit se to prostě neřešit a užívat si to. Focení mě moc baví, i když se občas objeví i takové situace, které nemusejí být úplně nejpříjemnější,“ prozradila kráska s krásně tvarovanými ženskými křivkami.

Tereza kvůli účasti v České Miss zhubla patnáct kilo, ale o své tvary nepřišla. Jen se díky sportování zpevnila „Postavu se snažím udržovat v kondici i po návratu ze světové soutěže Miss Supranational, které jsem se zúčastnila na přelomu listopadu a prosince. Několikrát týdně navštěvuji fitko a snažím se dodržovat jídelníček a hlavně pravidelně jíst. Samozřejmě, že se těším také na Vánoce a jídlo k těmto svátkům zajisté patří, takže určitě zhřeším při pečení vánočního cukroví, protože ho mám moc ráda,“ dodala misska.

Líbí se vám Tereza Vlčková?
Ano, sekne jí to, konečně kus ženské
94,5 %
Ne, k modelingu se hodí štíhlejší krásky
5,5 %
Celkem hlasovalo 1184 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám