Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) sice zdaleka ještě neopouští módní mola, ale přesto už si rozjíždí novou kariéru. "Právě jsem vydala maxisingl s třemi písničkami. Třeba ještě zaboduji v Českém slavíkovi," směje se krásná modelka, která k chystanému cédéčku Země, jež vyjde v listopadu, nafotila hodně odvážné snímky. Prohlédněte si je u refrénu písničky Pod mostem ve videu nebo ve fotogalerii.

"Byla bych ráda, kdyby se má pěvecká kariéra pořádně rozjela. Dělám pro ni naprosto vše," svěřila se nám Jitka na pražském castingu k České Miss 2012, který nejen moderovala, ale zároveň zde zazpívala i své dvě nové písničky.

Pokud by ale někdo od téhle nádherné panenky čekal songy plné lásky nebo řečí o světovém míru, pletl by se. "Jsem rockerka, celá deska je bigbeatová. V tom jsme se sešli s hudebním skladatelem Kájou Maříkem. A texty mi napsal Juan. Třeba song Pod mostem je z jeho života," dodává kráska, jejíž maxi singl si mohou koupit všichni, kdo navštíví jeden z probíhajících castingů České Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám