Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Jitka Nováčková (31) má sice za přítele finského fotbalistu Tima Sparva, který kope za dánský klub FC Midtjylland, ale na tuhé severské zimy si moc nepotrpí.

Společně s Timem raději odletěla za teplem na prosluněný ostrov Mauricius, kde se její pohledný přítel ze země tisíců jezer musí cítit opravdu nezvykle.

Přesto si oba dva užívají obrovskou romantiku. Zamilovaná blondýnka si společně s přítelem vyzkoušela i windsurfing a dovolenou ve dvou si nadmíru pochvalovala.

„Vodní lyže! Naše poprvé a zároveň další společné vystoupení z komfortní zóny. Pro mě teda mnohem jednodušší než pro něj, mně nevadí nebejt hned nejlepší. Zítra prej jedu sama,“ vtipkovala na sociální síti Nováčková, jež neváhala zveřejnit fotky v plavkách.

Z nádherného letního počasí se Jitce samozřejmě vůbec nechce domů. Natož do Dánska nebo Finska.

„Je klidně možný, že se mi tenhle ráj na Mauriciu celej jenom zdá. Ale pojďme se na něčem dohodnout, prosím nikdo mě neštípejte, ať se z toho nikdy neprobudím,“ přála si někdejší královna krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám