Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Obchodní centra praskající ve švech, nekonečné fronty a davy nervózních lidí na každém kroku, ano, Vánoce se už neodvratně blíží! Děsí Vás představa, že se musíte vrhnout do tohohle mumraje, protože Vám stále nějaký dárek schází? Zkuste to letos trochu jinak, bez stresu, bez běhání a dopřejte si místo toho klid a pohodu, třeba s šálkem horkého čaje. Jak na to? Máme pro Vás pět skvělých tipů!

Něco voňavého pro mamku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hýčkejte svoji maminku a dopřejte jí luxusní péči i chvíle radosti. A nemusíte znát ani její typ pleti, stav její kosmetické tašky nebo oblíbenou vůni. Zkrátka ji nechte, ať si vybere sama, podle svého přání a vkusu třeba parfém, pleťový krém, kosmetickou sadu nebo jiný krásný dárek z nabídky Marionnaud. A to vše díky Dárkové kartě z Dárkomatu. S Dárkovou kartou Marionnaud jí nedáváte jen možnost vybrat si ze široké nabídky luxusních výrobků, ale i skvělý zážitek v podobě kosmetického poradenství a péče opravdových profesionálů, kteří jí při výběru rádi pomohou a poradí. Dárkovou kartu Marionnaud koupíte na Dárkomatu, jak on-line, tak v síti kamenných prodejen a čerpacích stanic, a to dokonce i během vánočních svátků. Najděte si nejbližší Dárkomat!

Něco dobrého pro taťku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červené, bílé, burbon nebo snad dobrý rum? Dopřeje si Váš tatínek občas rád sklenku něčeho dobrého, třeba při posezení s přáteli nebo jen tak pro relax před spaním? Darujte mu Dárkovou kartu Global Wines z Dárkomatu, díky ní si vybere právě to, na co má právě chuť a co ho zaručeně potěší. Ohromí ho královská nabídka více než 1.500 vín a destilátů těch nejlepších světových vinařství a palíren. Navíc mu stačí jen párkrát kliknout a vybrané zboží mu doručí až do pohodlí jeho domova. Dárkovou kartu Global Wines koupíte on-line i v kamenných prodejnách a síti čerpacích stanic, 24 hodin denně, včetně vánočních svátků. Najděte si nejbližší Dárkomat!

Něco zajímavého pro sestřičku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte svou sestru jako své boty a je tak trochu jako Vaše druhé já? Má spoustu koníčků, ráda se baví, běhá, cvičí, cestuje, vaří, pořád je v jednom kole a neustále si stěžuje, že nic nestíhá, a přitom by si ráda přečtla nějakou super knihu? Kupte jí Dárkovou kartu Audiotéky z Dárkomatu. Z pestré nabídky audioknih si vybere určitě i ta nejnáročnější sestra, neuteče jí žádný bestseller a přitom se může dál věnovat svým zálibám a koníčkům. Dárkovou kartu Audiotéky najdete on-line na Dárkomatu a pokud nestihnete včas objednat na e-shopu, nezoufejte Dárkomat najdete i v kamenných prodejnách a síti čerpacích stanic. Najděte si nejbližší Dárkomat!

Něco zábavného pro bráchu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte toho nejlepšího bráchu na světě, ale je něco jako neřízená střela? Leze po horách, skáče s padákem, plachtí na jachtě, dře v posilovně nebo paří v baru s kamarádama? Nebo naopak potkal právě svoji další životní lásku a užívá si romantiky? Kupte mu Dárkovou kartu Slevomatu z Dárkomatu a určitě ho potěšíte, ať už zrovna řádí anebo píše zamilované básně. Ze zajímavé a velmi pestré nabídky si vybere určitě, každý den tam najde, až dvě stě nových nabídek na pestré zážitky a zboží. Jděte na to chytře a překvapte ho neomezenými možnostmi, které bude díky této kartě mít. Dárkovou kartu Slevomatu navíc koupíte na Dárkomatu každý den v roce, ráno, v poledne, večer a dokonce i v noci. Najděte si nejbližší Dárkomat!

Něco bláznivě romantického pro miláčka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že tím nejlepším dárkem jste přece vy? O tom nemůže být žádného sporu, ale zkuste tuto radost pro něj ještě znásobit. Co může být krásnějšího, než romantické chvíle strávené společně na zajímavých místech po celé Evropě? Darujte mu Dárkovou kartu Hotel Card z Dárkomatu a dejte mu tak najevo, že s ním chcete společně trávit romantické chvíle. Stačí si pak jen vybrat ze široké nabídky míst a můžete společně prožít 3 noci ve více než 1 200 hotelech v 16 zemích Evropy. Tato karta je jedinečná také tím, že má platnost celých 36 měsíců a dovolenou si tak můžete opravdu důkladně naplánovat. Na tyto společně strávené chvíle určitě nezapomenete. Dárkovou kartu Hotel Card koupíte na Dárkomatu v kamenných prodejnách a síti čerpacích

Další články

Načítám