Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je českou hvězdou, která na hollywoodském nebi vystoupala zatím úplně nejvýše. Představitelka komiksové hrdinky ze snímku Kdo chce zabít Jessii Olga Schoberová si vzala amerického producenta Johna Calleyho, hrála v českých, amerických, italských i německých filmech, byla první dívkou z Československa, která se objevila v časopise Playboy. Dnes se bohužel tato filmová legenda stáhla z veřejného života a my prakticky nevíme, jak dnes vypadá.

Pravdou ale je, že veřejnosti se Schoberová zase nevyhýbá úplně. Například Zuzana Stivínová nám během našeho posledního rozhovoru na oslavě desátého roku od otevření klenotnictví Cartier prozradila, že se s ní pravidelně vídala. K této informaci jsme se dostali právě díky zmínce o kultovním modelu šperku.

„Dostala jsem od Oliny Schoberové originál náramek Trinity. Dostala jsem ho od ní, když jsme hráli v Národním divadle s Borisem Rösnerem a Oldou Kaisrem Othella. V té hře jde právě o ten náramek. Hrála jsem s ním pak všechna představení,” rozpovídala se Stivínová o ikonickém šperku, který u Cartiera vyrobili prapůvodně v podobě prstenu pro francouzského básníka Jeana Cocteaua.

Po odchodu do důchodu žije Olga Schoberová stranou veškerého dění, a i z toho důvodu se se Stivínovou nesetkává zase příliš často. „Teď jsme se bohužel delší dobu neviděly. Mám ji ale moc ráda,” uvedla Zuzana Stivínová.

Reklama

Další články

Načítám