Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový dekolt bývá vidět málokdy. Když Richard Genzer (57) se svojí partnerkou Markétou Jiránkovou dorazili na vánoční párty jednoho kasína, pozornost na sebe nestrhával bavič, ale spíše model jeho přítelkyně s obřím výstřihem a odhalenými zády. Pod šaty se nedala vzít podprsenka, tudíž pánové mohli obdivovat její čtyřky téměř v plné kráse. Geňa by byl ale radši, kdyby zůstala v kabátě.

A jak se v odvážném modelu od návrhářky Debbie Brown Markéta cítila? "Je to trochu náročnější si takové šaty obléknout, protože se neustále musím hlídat. Ale cítím se skvěle, protože jsou takové princeznovské," mínila. "Jo, ty šaty jsou tak odvážné, že nám večer doma hlídají zahradu, můžou chodit ven i samy," smál se Geňa.

Na Markétu, s níž už je přes pět let, prý nežárlí, ani když se odvážně oblékne a vyrazí do společnosti bez něj. Na premiéře muzikálu Muž se železnou maskou, na němž spolupracoval, ale účastnit se jí nemohl, pro změnu vynesla overal, pod nímž také neměla prádlo.

Reklama

Další články

Načítám