Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemnou operaci má za sebou moderátor Petr Vojnar. A rozhodl se pro ni dobrovolně. Nechal si provést osteotomii, velmi drsný zákrok, kdy dochází k protětí kosti pilou. Slouží k úpravě osové úchylky, prodloužení či zkrácení kosti. Kostní úlomky se pak sestaví do žádoucího postavení, které se zajišťuje šrouby, dráty, dlahami a hřeby. Hrozná představa.

"Nechal jsem si to udělat hlavně kvůli Sebíkovi, abych s ním mohl hrát fotbal a vychovat z něj Ronalda," prozradil Super.cz, že chce být v kondici hlavně kvůli synovi Sebastianovi. "Jsem v nemocnici Na Františku, a ještě tady pár dní pobudu. Docela to bolí, a tak deset týdnů budu chodit o berlích," dodal.

Stále má ale svůj typický smysl pro humor, když vypráví, proč se pro operaci rozhodl právě teď. "Schválně jsem si to naplánoval na Vánoce, abych se nemusel účastnit vánočního úklidu. Chudák Andy, bude mít doma jedno hyperaktivní dítě a jednoho ležáka," smál se Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám