Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako Carrie Bradshaw v úspěšném seriálu Sex ve městě byla posedlá luxusními střevíčky, a tak se přímo nabízel podnikatelský záměr, aby herečka Sarah Jessica Parker vytvořila svou vlastní kolekci bot. Na trh ji uvedla v roce 2014 a pokračuje i dále.

V rámci propagace se ve středu v jednom z newyorských butiků, kde měla její značka SJP Collection pop-up, aktivně zapojila do prodeje. V době, kdy měla děti ve škole, jak uvedla v pozvánce na sociální síti, radila zákaznicím ve výběru a pomáhala i při zkoušení.

Divákům se do mysli zapsala především rolí ve zmiňovaném seriálu, ale na kontě má mraky dalších od osmdesátkových filmů Prvorozený a Dadah znamená smrt přes devadesátkové Líbánky v Las Vegas nebo Hokus pokus po novější Lemru línou či Nechápu, jak to dokáže.

Jejím manželem je kolega z branže Matthew Broderick, s nímž vychovává tři děti. Patnáctiletého syna Jamese a osmiletá dvojčata, holčičky Marion a Tabithu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám